Rozbudowa modułu uczestników / e-mail z przypomnieniem
W zakładce Uczestnicy można edytować kilku uczestników jednocześnie.
Wszystkie nowości w skrócie
Krótkie wyjaśnienie, bezpośrednia korzyść i, jeśli dostępny, link prosto do instrukcji.
-
Edytuj jednocześnie wielu uczestników oferty
AktualizacjaW zakładce Uczestnicy można edytować różne osoby jednocześnie. Zaznacz uczestników w pierwszej kolumnie.
Przez Lista > Edytuj > Pola danych uczestnika można wybrać pole i zmienić je u wszystkich zaznaczonych uczestników. -
E-mail z przypomnieniem także dla późno zapisanych
AktualizacjaJeśli automatyczny e-mail z przypomnieniem jest włączony, osoby zapisujące się po rozpoczęciu oferty również od razu otrzymują przypomnienie z informacjami o tej ofercie. -
Wysyłanie zadań osobom zapisanym później
AktualizacjaPodczas tworzenia zadań wybierz wszystkich uczestników. Pojawi się wtedy opcja wysłania powiadomienia e-mail o zadaniu także osobom, które dołączą po terminie jego wykonania.Lista obecności dla każdej lekcji przy rezerwacji lekcji / swobodnym wyborze lekcji
Jeśli w ofercie włączono rezerwację zajęć lub swobodny wybór zajęć, możesz w kalendarzu wybrać pojedyncze zajęcia i utworzyć listę obecności tylko dla nich. Kalendarz otwiera się trzecią ikoną od lewej w niebieskiej nawigacji. Pozostałe zajęcia nie są wyświetlane w tym widoku.
-
Nowy typ pola danych — data
AktualizacjaW ustawieniach globalnych można teraz zdefiniować pole danych jako datę. Wpisana data jest zapisywana w formacie YYYY-MM-DD. Wartości niezgodne z tym formatem są ignorowane lub nadpisywane.Nowe pole danych można, tak jak pozostałe, powiązać w Design Manager z polem formularza. Podczas konfiguracji trzeba podać datę minimalną i maksymalną. Przy rezerwacji uczestnika wpisana data jest sprawdzana.
Ta funkcja wymaga HTML5.


